About

IMG_8393

Nama gue Muhammad Mukhlas Sabara, biasa dipanggil Alek. Sekarang sedang berkuliah mengambil keilmuan teknologi struktur kelautan diย Norges teknisk naturvitenskapelige universitet,ย Norway. Gue mempunyai mimpi untuk memajukan teknologi kelautan di Indonesia, mengurangi kemacetan di Jakarta, dan juga mempunyai istri yang soleh dan cantik.

11 thoughts on “About

  1. Greate post. Keep writing such kind of info on your
    page. Im really impressed by your blog.
    Hey there, You’ve performed an incredible job. I’ll definitely
    digg it and for my part suggest to my friends. I am sure they’ll be benefited from this web site.

  2. thank you bro.. you inspired me! we’are the same candidate in LPDP 2014,same age, and also have similar purpose, especially about the offshore structure (when you chose NTNU, I chose TU Delft, when you studied in Bandung, I studied in Yogyakarta),, unfortunately i failed in LPDP, but still hunting for the next period.. I currently work in EPC , and when the time comes, you have your’e enhanced knowledge and experiences (I am also), you will work in client, and I will dedicated for EPC.. whenever you need develop deep-water project, I will make the offshore platform for you.. on-shore?swamp?deepwater? or even in space (haha) ? I will build them for you… and hoping you can boosting production rate in this beloved country..

    See you when I see you… ๐Ÿ™‚

    • Thanks bro ! I’m glad if i can inspire you ๐Ÿ™‚

      Good luck for the next term bro, check Mr Eko Prasetyo twitter (@newekoprasetyo), he said that the candidates musn’t wait 6 months if they were failed. You can apply for the next term.

      Yes, i hope our oil and gas tecnology will be independent in the next decade.

  3. Masbro, thanks for sharing. Such a really nice informations you shared.

    Masbro mau nanya, untuk ijazah SMA yang dilampirkan buat pendaftaran NTNU, apakah STTB yang sudah translated saja ataukah juga hasil Ujian Nasional yang ada nilai-nilai ujiannya juga ?

    Salam buat Bang Hans Marthin Panjaitan kalau ketemu bro. ๐Ÿ™‚

    Salam,
    Roy Enrico Sitohang
    HMT 03

    • With pleasure bang
      Kalau saya waktu itu kalau nggak salah ngelampirin dokumen yang ada nilai Ujian Akhir Sekolah dan juga Ujian Akhir Nasionalnya juga, kalo gak saya itu STTB ya ? terus di translate pake sworn translator ga masalah kok, gak perlu legalisasi ke deplu dll.

      Bang Hans cuma kenal di facebook doang bang, kayaknya dia udah gak di trondheim lagi tapi masih di norway.

  4. sangat menginpirasi artikelnya k’
    sy jadi tambah semangat buat belajar IELTS lagi ๐Ÿ˜€
    kalo boleh tau, link download buku IELTS Cambridge nya dimana ya k’?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s